Onderhoud in Rotterdam

In deze tuin in Rotterdam hebben wij een brede vlonder aangelegd van maar liefst 14 bij 4 meter. Hiervoor was het belangrijk om extra stevigheid te creëren. Het resultaat is een strakke, tot in de puntjes afgewerkte vlonder waar de klant bijzonder tevreden over is. Ook verzorgen wij al ruim acht jaar het onderhoud van deze tuin van ongeveer 400 m2, die inmiddels voor het grootste gedeelte door ons is gerenoveerd. Iedere zes weken halen wij onder andere het onkruid weg en verzorgen en maaien wij het gras. Op deze manier blijft deze riante tuin de uitstraling behouden die hij verdient.

  • afbeelding1-twigt-projecten-VisserTuinservice.jpg
  • afbeelding2-twigt-projecten-VisserTuinservice.jpg
ontwerp-diensten-home-VisserTuinservice.svg

Ontwerp

Het creëren van uw droomtuin begint bij een goed ontwerp. Wij nemen ruim de tijd om uw wensen te bespreken en vorm te geven.

Lees meer
aanleg-diensten-home-VisserTuinservice.svg

Aanleg

Met zorg en precisie leggen wij uw tuin aan. Onze tuinen hebben standaard een hoog afwerkingsniveau, van bestrating tot verlichting en waterhuishouding.

Lees meer
onderhoud-diensten-home-VisserTuinservice.svg

Onderhoud

Een mooie tuin wilt u uiteraard mooi houden. Wij verzorgen het gehele onderhoud voor u, zodat u zelf optimaal kunt genieten.

Lees meer
buitenverblijven-diensten-home-VisserTuinservice.svg

Tuinhout

Wenst u een schutting om de tuin, een vlonder langs het water of een op maat gemaakt buitenverblijf? Onze mogelijkheden met tuinhout zijn eindeloos.

Lees meer

Op zoek naar een hovenier in Rotterdam?

Vraag naar de mogelijkheden →
Scroll naar boven