Nieuwbouw tuin in Dordrecht

Dit is de achtertuin van een nieuwbouwwoning in Dordrecht. Het gaat om een relatief kleine tuin, maar toch is alles aanwezig. We hebben een mooi terras gemaakt, de verlichting netjes weggewerkt in de borders en de grond en verschillende watergoten in de tuin verwerkt om het overtollige water af te voeren. Dit water wordt weer opgenomen in de grond, waardoor er een ecologisch systeem ontstaat. Verder hebben we gebruik gemaakt van veel groen in combinatie met grijze tinten en roestkleurige borders, die uitstekend passen bij de uitstraling van de tuin. Het geheel oogt strak en toch speels, geheel naar de wens van de klant.

  • afbeelding1-nieuwland-projecten-VisserTuinservice.jpg
  • afbeelding2-nieuwland-projecten-VisserTuinservice.jpg
ontwerp-diensten-home-VisserTuinservice.svg

Ontwerp

Het creëren van uw droomtuin begint bij een goed ontwerp. Wij nemen ruim de tijd om uw wensen te bespreken en vorm te geven.

Lees meer
aanleg-diensten-home-VisserTuinservice.svg

Aanleg

Met zorg en precisie leggen wij uw tuin aan. Onze tuinen hebben standaard een hoog afwerkingsniveau, van bestrating tot verlichting en waterhuishouding.

Lees meer
onderhoud-diensten-home-VisserTuinservice.svg

Onderhoud

Een mooie tuin wilt u uiteraard mooi houden. Wij verzorgen het gehele onderhoud voor u, zodat u zelf optimaal kunt genieten.

Lees meer
buitenverblijven-diensten-home-VisserTuinservice.svg

Tuinhout

Wenst u een schutting om de tuin, een vlonder langs het water of een op maat gemaakt buitenverblijf? Onze mogelijkheden met tuinhout zijn eindeloos.

Lees meer

Op zoek naar een hovenier in Dordrecht?

Vraag naar de mogelijkheden →
Scroll naar boven