Buitenverblijf in Papendrecht

Dit buitenverblijf mochten wij realiseren in een achtertuin in Papendrecht. Het is een uitgebreid verblijf waar alles op en aan zit. Omdat de tuin grenst aan een landelijke groenstrook, wilde de klant het zicht hierop niet verliezen. Daarom plaatsten wij aan de achterkant twee ramen en een deur met ramen. Naast het zitgedeelte bevindt zich een schuurtje voor de opslag van fietsen en tuinbenodigdheden. Verder gebruiken we twee soorten verlichting; de sfeerverlichting die in het buitenverblijf is verwerkt en een functioneel verlichtingspunt boven de tafel, zodat de klant hier in de avonduren genoeg zicht heeft om met het gezin een bordspel te spelen. Kortom, een buitenverblijf dat aan alle wensen van de klant voldoet.

  • afbeelding1-jansen-projecten-VisserTuinservice.jpg
  • afbeelding2-jansen-projecten-VisserTuinservice.jpg
ontwerp-diensten-home-VisserTuinservice.svg

Ontwerp

Het creëren van uw droomtuin begint bij een goed ontwerp. Wij nemen ruim de tijd om uw wensen te bespreken en vorm te geven.

Lees meer
aanleg-diensten-home-VisserTuinservice.svg

Aanleg

Met zorg en precisie leggen wij uw tuin aan. Onze tuinen hebben standaard een hoog afwerkingsniveau, van bestrating tot verlichting en waterhuishouding.

Lees meer
onderhoud-diensten-home-VisserTuinservice.svg

Onderhoud

Een mooie tuin wilt u uiteraard mooi houden. Wij verzorgen het gehele onderhoud voor u, zodat u zelf optimaal kunt genieten.

Lees meer
buitenverblijven-diensten-home-VisserTuinservice.svg

Tuinhout

Wenst u een schutting om de tuin, een vlonder langs het water of een op maat gemaakt buitenverblijf? Onze mogelijkheden met tuinhout zijn eindeloos.

Lees meer

Op zoek naar een hovenier in Papendrecht?

Vraag naar de mogelijkheden →
Scroll naar boven