Aanleg grote tuin in Dordrecht

Deze achtertuin in Dordrecht heeft een oppervlakte van ongeveer 140 vierkante meter. De klant heeft gekozen voor een moderne uitstraling met een combinatie van hout en zwart. Wij gebruikten hiervoor onder andere een oud-Hollandse tegel, zwart houten schuttingen en grote, zwarte potten om de weidsheid van de tuin enigszins te breken. Het buitenverblijf plaatsten we achterin de rechterhoek en loopt schuin mee met de rest van de tuin, zodat er geen sprake is van ruimteverlies. Ook bouwden we een vlonder, die de tuin compleet maakt. Het resultaat is een moderne tuin met speelse elementen die samen één geheel vormen.

  • afbeelding1-rijnhout-projecten-VisserTuinservice.jpg
  • afbeelding2-rijnhout-projecten-VisserTuinservice.jpg
  • afbeelding3-rijnhout-projecten-VisserTuinservice.jpg
ontwerp-diensten-home-VisserTuinservice.svg

Ontwerp

Het creëren van uw droomtuin begint bij een goed ontwerp. Wij nemen ruim de tijd om uw wensen te bespreken en vorm te geven.

Lees meer
aanleg-diensten-home-VisserTuinservice.svg

Aanleg

Met zorg en precisie leggen wij uw tuin aan. Onze tuinen hebben standaard een hoog afwerkingsniveau, van bestrating tot verlichting en waterhuishouding.

Lees meer
onderhoud-diensten-home-VisserTuinservice.svg

Onderhoud

Een mooie tuin wilt u uiteraard mooi houden. Wij verzorgen het gehele onderhoud voor u, zodat u zelf optimaal kunt genieten.

Lees meer
buitenverblijven-diensten-home-VisserTuinservice.svg

Tuinhout

Wenst u een schutting om de tuin, een vlonder langs het water of een op maat gemaakt buitenverblijf? Onze mogelijkheden met tuinhout zijn eindeloos.

Lees meer

Op zoek naar een hovenier in Dordrecht?

Vraag naar de mogelijkheden →
Scroll naar boven