Over Visser Tuinservice

Over Visser Tuinservice

Visser Tuinservice is het allround hoveniersbedrijf in Dordrecht waar u terecht kunt voor alles op tuingebied. Eigenaar Henk-Jan Visser was al veertien jaar hovenier toen hij in 2014 besloot om zijn eigen hoveniersbedrijf op te zetten. Zijn oog voor detail en zijn aandacht voor de perfecte afwerking geven elke tuin nét dat beetje extra. Inmiddels telt Visser Tuinservice drie hoveniers, die allemaal de passie delen om een tuin te creëren waar zowel u als zijzelf trots op zijn. Naast de hoogwaardige afwerking zijn ook een duidelijke communicatie en het stipt nakomen van afspraken belangrijke waarden binnen het bedrijf.

portret1-overons-VisserTuinservice.png

Henk-Jan Visser

“Ik ben echt iemand van details. Als alles klopt, dan haal ik daar ontzettend veel voldoening uit. Met elkaar tot het ideale ontwerp komen is ook een mooi proces. Werken voor mensen die hart hebben voor hun tuin, dat maakt elke hovenier denk ik gelukkig.”

portret2-overons-VisserTuinservice.png

Marthijn van der Loo

“Het aanleggen van tuinen, daar ligt mijn passie. Ik heb daarbij net zoveel aandacht voor het zetten van de schuttingen als het inslijpen van de tegels. Als ik achteraf van onze klanten hoor dat we heel vakkundig werk hebben geleverd, dan is dat natuurlijk het mooiste compliment.”

portret3-overons-VisserTuinservice.png

Gerco van Vugt

“Als leerling-hovenier werk ik op alle fronten mee in het bedrijf. Aanleg, onderhoud, het aanleggen van beplanting... Elke tuin is anders, dat maakt het ook leuk en divers. En voor elke tuin werk je weer keihard om het mooiste resultaat te krijgen.”

Een allround hoveniersbedrijf in Dordrecht

Vraag naar de mogelijkheden →
Scroll naar boven